Wie zijn wij?

De naam E-vrienden is een afkorting van Eindhovense Vrienden groep met een knipoog naar het internet. Op dit moment bestaat het bestuur uit Carlijn Meyboom, Daniëlle Meyboom en Myrna van der Donk. Voor vragen en opmerkingen verwijzen we je door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doelstelling:

E-vrienden wil een plek op internet bieden waar diverse mensen elkaar kunnen leren kennen en samen diverse soorten activiteiten ondernemen, denk daarbij aan bioscoop- en theater bezoek, fiets-, wandel-, kano- en ander soort tochten, rondleidingen, museum bezoek, film- en kletsavonden, evenementen, samen sporten enz.

Na de school periode, als je een vaste baan krijgt, is het vaak lastiger om nieuwe mensen te leren kennen. De vrienden die je hebt zijn vaak vooral vrienden in 1 bepaalde richting zoals stapmaatjes, sportvrienden, vrienden voor een filmavondje of wandelvrienden. Maar het komt natuurlijk voor dat je ook graag eens een museum zou willen bezoeken maar eigenlijk geen vrienden hebt die daarin hetzelfde interessant vinden. Daar biedt E-vrienden uitkomst! Want in dit gemeleerde gezelschap is er vast wel iemand die zelfs een museum jaarkaart heeft.
Maar ook mensen die pas verhuisd zijn, elders gestudeerd hebben, vrienden hebben verloren enz. kunnen via E-vrienden op een leuke manier weer nieuwe mensen leren kennen.
Tevens biedt E-vrienden de mogelijkheid om dingen te doen waar je normaal niet snel mee in aanraking komt, wat dacht je van een rit met paard en wagen, een segway tour of een workshop bonbons maken?

Doelgroep:

We willen de doelgroep graag zo breed mogelijk houden en op die manier zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven zich bij ons aan te sluiten. Het maakt dus niet uit of je single/getrouwd of een andersoortige relatie hebt, hoe oud je bent, wat voor werk je doet of hoe je opgeleid bent. Wat wel uitmaakt is natuurlijk hoe gezellig en actief je binnen onze club bent, want daar gaat het om! Dat houdt ook in dat we wel in de gaten houden wat voor mensen zich bij ons aansluiten en ons ook het recht voorbehouden om mensen te weigeren zonder opgaaf van reden. Het belang van de groep staat hierbij uiteraard altijd voorop.
Aansluiten bij E-vrienden doe je dus om je horizon te verbreden, nieuwe mensen te leren kennen en je geenéén weekend meer te hoeven vervelen!

Kosten:

Wij vragen een bijdrage van 5 euro / jaar, deze zijn bedoelt voor kosten zoals hosting van de site, bankrekeningnummer, registratie bij de kvk en reclame etc. Daarnaast moet je natuurlijk rekening houden met de kosten die gemaakt worden tijdens de verschillende activiteiten zoals toegangsprijzen, consumpties e.d.*Het lidmaatschap wordt per kalender jaar verrekend, ongeacht de datum waarop je lid wordt. Mocht je lid worden in de laatste 3 maanden van het jaar dan betaal je het lidmaatschap voor het daaropvolgend kalenderjaar. Die maanden krijg je er dan van ons gratis bij!

 *Let ook op als je bv op het terras zit, dat je voordat je weggaat je eigen drankjes betaald hebt. Mocht je dit vergeten zijn, post dit dan op het forum zodat je het bedrag alsnog terug kan betalen.